Våra hyresgäster

Det är vi som finns i Tedacthuset
Här presenteras alla våra hyresgäster i Tedacthuset. Vi hyr ut lokaler, behandlingsrum, kontor som egna hyreslokaler, eller kontor i kontorshotellet. Är du intresserad av kontorslokaler, så kontakta oss.

Agilitas Idrottsrehab Matti Demegård.

 

Matti Demegård – legitimerad sjukgymnast och verksam i klubb- och landslagsverksamhet inom fotboll.

 

Matti är sjukgymnast med idrottsmedicinsk inriktning och har under sina många år i yrket arbetet på flera olika kliniker för rehab och idrottsmedicin.

 

matti.demegard@idrottsrehab.com

Azon Robotix är ett företag som jobbar med:
Automation, Robotteknik, Utbildning, Foto och Video.

 

Över 20 års erfarenhet av robot- och automationsbranschen. Är certifierad av ABB som Preferred Partner med stor erfarenhet av simulering, programmering, support, service, konstruktion, igångkörning, mm.

 

www.azonrobotix.se

Desoutter är din självklara leverantör av elektriska och pneumatiska verktygslösningar med ett brett sortiment för fordon, flyg, generell och lätt industri.

 

www.desouttertools.se

Devicia är ett full-service CRO (Clinical Research Organization) exklusivt fokuserat på medicinteknik. Företaget hjälper främst amerikanska och europeiska företag med innovationer inom medicinteknik att nå ut på marknaden genom att erbjuda tjänster inom kliniska prövningar, medical writing, regulatory affairs och strategisk rådgivning.

 

www.devicia.se

ECIB är en redovisningsbyrå i Tanumshede med mångårig erfarenhet av redovisningsarbete.

 

Camilla Zätermyr & Ingela Hultén, har arbetat med redovisningstjänster i närområdet under flera år, där de med ett personligt engagemang tillför anpassade, prisvärda och fördelaktiga tjänster på marknaden.

 

www.ecib.se

Komplett städservice.
Vi skapar bättre och trivsammare arbetsmiljö för alla som vistas i era lokaler.

 

www.forenade-service.se
syva@forenade-service.se

Vi erbjuder ett komplett system för elmärkning: Kabelmärkning, Rostfri kabelmärkning, partmärkning och ledarmärkning. Allt kundanpassat med leverans inom 24 timmar i färdiga jobbpack.

 

Enkelt att beställa
Snabb leverans
Ett komplett installationspaket som underlättar för montören.

 

www.gekab.se

Ta hand om din kropp inifrån & ut.
LPG hjälper din kropp att rensas från slagg & gifter och dessutom : Får igång trögt lymfsystem, ökar cirkulationen i kroppen, ger mer spänst åt slapp hud, minskar celluliter, positiv inverkan på ömhet & smärta, ger ökat välbefinnande och ökar kroppens förbränning.

 

www.gullbrandssonsbeautyfitness.se

gullbrandssonsbeauty@gmail.com

We manage the information flow to accelerate the energy revolution.

 

www.greenbird.com

Osteopaterna Georg Hellenes och Ida Gravander, utbildade på Skandinaviska Osteopathögskolan i Göteborg.

 

Hellenes & Gravanders Osteopati startade sin verksamhet i april 2019 och finns i Tedacthusets lokaler i anslutning till Tedactive Gym.

 

Ida Gravander – 076 – 314 60 34
Georg Hellenes – 072 – 553 78 92

Hootchie Coo är en piercing och tatueringsstudio som drivs av Carl-Johan Redemo.

 

Carl-Johan Redemo – 070 – 994 32 70

Hälsobolaget ägs och drivs av Ann Bjerdén Olsson, som tillsammans med ett eget team inom företagshälovård och ett välutvecklat nätverk erbjuder en bred kompetens och oberoende expertis.

 

www.halsobolaget.se

MedQtech AB är ett konsultföretag med fokus på uppdrag inom medicinteknik. Genom hög kompetens bidrar vi till att stärka företag inom sitt verksamhetsområde och få företag att arbeta effektivare.

 

Vi arbetar som projektledare, inhyrd resurs, rådgivning och utbildning inom kvalité och regulatoriska regelverk.

 

www.medqtech.se
therese.albinsson@medqtech.se

Merxona Consulting hjälper nystartade bolag inom Hälso- och sjukvård med bolags- och teknikutvecklingsfrågor. Vi är verksamma inom norden.

 

www.merxona.com

Besök gärna vår hemsida för mer information.

 

www.nostalgican.com

Hos Studieförbundet Vuxenskolan hittar du studiecirklar av olika slag, och vi gör vårt bästa för att det ska passa just dig.

 

Vi erbjuder allt från språk, matlagning till operakunskap. Vi hoppas detta kan berika just ditt liv med nya bekantskaper, kunskaper och mycket mycket mer.

 

www.sv.se/tanum
tanum@sv.se
0525 – 209 90

Karin Jonasson – legitimerad sjukgymnast samt akupunktör, massör och spa-terapeut.

 

Karin har 22 års erfarenhet som sjukgymnast med idrottsmedicinsk inriktning.

 

070 – 654 34 72
*Skicka gärna ett sms – så ringer jag upp.

Tanums Kommun ansvarar för en stor del av den samhällsservice som finns där vi bor. Bland de viktigaste uppgifterna är förskola och skola, socialtjänst och äldreomsorg.

 

www.tanum.se

Tedact Management AB sköter ekonomi och administration åt företagen som ingår i Tedact Group.

 

info@tedactmanagement.se

Tedactive Gym är en anläggning där hälsa, träning och välmående står i fokus och där alla kan trivas oavsett ålder eller träningsnivå. Tedactive tar ett helhetsgrepp från kost och träning till balans och harmoni i livet.

 

www.tedactive.se

Tenstar Simulation tillhandahåller simulatorbaserade utbildningsverktyg för entreprenadbranschen. Simuleringsteknik skapar förutsättningar för en bättre miljö, en säkrare arbetsplats, mer praktisk träning för eleverna och en mer kostnadseffektiv utbildning.

 

www.tenstarsimulation.se
info@tenstarsimulation.com

Västkompetens är ett utbildningsföretag inom arbetsmiljöområdet med fokus på bygg, industri, transport och kommunala verksamheter.

 

Västkompetens utbildar företag, föreningar och organisationer i hjärt-lungräddning, hjärtstartare (AED), luftvägsstopp samt i avancerade D-HLR utbildningar.

 

www.vastkompetens.se

Är du nyfiken på Tedacthuset kontorshotell?

Det mesta ingår som man annars måste köpa till av olika leverantörer när man hyr ett traditionellt kontor, och du slipper därmed oväntade extrautgifter.
Läs mer om kontorshotell