Hyresgäster

Det är vi som finns i Tedacthuset
Här presenteras alla våra hyresgäster i Tedacthuset. Vi hyr ut lokaler, behandlingsrum, kontor som egna hyreslokaler, eller kontor i kontorshotellet. Är du intresserad av kontorslokaler, så kontakta oss.

Agilitas Idrottsrehab Matti Demegård. Matti Demegård – legitimerad sjukgymnast och verksam i klubb- och landslagsverksamhet inom fotboll. Matti är sjukgymnast med idrottsmedicinsk inriktning och har under sina många år i yrket arbetet på flera olika kliniker för rehab och idrottsmedicin.

Azon Robotix är ett företag som jobbar med:
Automation, Robotteknik, Utbildning, Foto och Video.

Över 20 års erfarenhet av robot- och automationsbranschen. Är certifierad av ABB som Preferred Partner med stor erfarenhet av simulering, programmering, support, service, konstruktion, igångkörning, mm.

Desoutter är din självklara leverantör av elektriska och pneumatiska verktygslösningar med ett brett sortiment för fordon, flyg, generell och lätt industri.

ECIB är en redovisningsbyrå i Tanumshede med mångårig erfarenhet av redovisningsarbete. Camilla Zätermyr & Ingela Hultén, har arbetat med redovisningstjänster i närområdet under flera år, där de med ett personligt engagemang tillför anpassade, prisvärda och fördelaktiga tjänster på marknaden.

Komplett städservice. Vi skapar bättre och trivsammare arbetsmiljö för alla som vistas i era lokaler.

We manage the information flow to accelerate the energy revolution.

Ta hand om din kropp inifrån & ut. LPG hjälper din kropp att rensas från slagg & gifter och dessutom : Får igång trögt lymfsystem, ökar cirkulationen i kroppen, ger mer spänst åt slapp hud, minskar celluliter, positiv inverkan på ömhet & smärta, ger ökat välbefinnande och ökar kroppens förbränning.

Hälsobolaget ägs och drivs av Ann Bjerdén Olsson, som tillsammans med ett eget team inom företagshälovård och ett välutvecklat nätverk erbjuder en bred kompetens och oberoende expertis.

Osteopaterna Georg Hellenes och Ida Gravander, utbildade på Skandinaviska Osteopathögskolan i Göteborg. Hellenes & Gravanders Osteopati startade sin verksamhet i april 2019 och finns i Tedacthusets lokaler i anslutning till Tedactive Gym.

Hootchie Coo är en piercing och tatueringsstudio som drivs av Carl-Johan Redemo.

Merxona Consulting hjälper nystartade bolag inom Hälso- och sjukvård med bolags- och teknikutvecklingsfrågor. Vi är verksamma inom norden.

Hos Studieförbundet Vuxenskolan hittar du studiecirklar av olika slag, och vi gör vårt bästa för att det ska passa just dig. Vi erbjuder allt från språk, matlagning till operakunskap. Vi hoppas detta kan berika just ditt liv med nya bekantskaper, kunskaper och mycket mycket mer.

Tanums Kommun ansvarar för en stor del av den samhällsservice som finns där vi bor. Bland de viktigaste uppgifterna är förskola och skola, socialtjänst och äldreomsorg.

Tedact Management AB sköter ekonomi och administration åt företagen som ingår i Tedact Group.

Tedactive Gym är en anläggning där hälsa, träning och välmående står i fokus och där alla kan trivas oavsett ålder eller träningsnivå. Tedactive tar ett helhetsgrepp från kost och träning till balans och harmoni i livet.

Tenstar Simulation tillhandahåller simulatorbaserade utbildningsverktyg för entreprenadbranschen. Simuleringsteknik skapar förutsättningar för en bättre miljö, en säkrare arbetsplats, mer praktisk träning för eleverna och en mer kostnadseffektiv utbildning.

Västkompetens är ett utbildningsföretag inom arbetsmiljöområdet med fokus på bygg, industri, transport och kommunala verksamheter. Västkompetens utbildar företag, föreningar och organisationer i hjärt-lungräddning, hjärtstartare (AED), luftvägsstopp samt i avancerade D-HLR utbildningar.

Är du nyfiken på Tedacthuset kontorshotell?

Det mesta ingår som man annars måste köpa till av olika leverantörer när man hyr ett traditionellt kontor, och du slipper därmed oväntade extrautgifter.

Läs mer om kontorshotell