Om oss

Tedacthuset är en kreativ mötesplats på 6 700 kvm för företag, organisationer och privatpersoner. Vi är ett privatägt aktivitets- och företagshus där mångfalden av företag och verksamheter ger en stimulerande och kunskapsintensiv miljö.

 

Våra ledord är Trust, Efficiency, Development – Action. Därav namnet Tedact. Tedacthusets verksamhet består dels av ett dedikerat kontorshotell om dryga 1 000 kvm med kontor och konferenslösningar och dels uthyrning av ytterligare hyresgästanpassade verksamhetslokaler. Företagen och organisationerna i huset sysselsätter i dag ca 155 personer på daglig basis. Vi erbjuder även dig som extern gäst att hyra lokaler för dina möten och konferenser. Seminarium, föreläsningar och utbildningar är en naturlig del av vårt utbud. Dels i eget arrangemang och dels i samverkan med andra organisationer och företag. Tedacthuset har även ett starkt fokus på friskvård och hälsa, med ett toppmodernt gym och behandlingsavdelning i fräscha lokaler. Tedacthuset är beläget i Tanumshede, Tanums kommun, nära E6 mittemellan Göteborg och Oslo – och drivs sedan 2010 av Tedact Fastighets AB med Freddy Lund som ägare och VD.

Kort historia

 

Delar av själva byggnaden började byggas på sextiotalet av Original Odhner för tillverkning av Facit additionsmaskiner. 1972 köpte Extrafilm fastigheten och byggde till och om den i omgångar. Som mest hade Extrafilm 175 fastanställda och närmare 100 sommaranställda år 1998.

 

Efter köpet 2010 påbörjas en omfattande ombyggnad och den 28 augusti står 1400 kvm Tedactive Gym klart för invigning. Under tiden renoveras även de gamla administrativa lokalerna och Tedacthusets kontorshotell skapas. Ytterligare 600 kvm hyresgästanpassad yta färdigställs under 2011. I april 2015 flyttar Tanums kommun in i 1900 kvm färdigställd kontors- och verksamhetsyta. Under slutet av 2017 genomgår kontorshotellet en omfattande renovering och invigs i januari 2018.

Är du nyfiken på Tedacthuset kontorshotell?

Det mesta ingår som man annars måste köpa till av olika leverantörer när man hyr ett traditionellt kontor, och du slipper därmed oväntade extrautgifter.
Läs mer om kontorshotell