Tedacthuset Kontorshotell

Vad är Tedacthuset Kontorshotell?
Tedacthuset Kontorshotell hyr ut ett eller flera kontorsrum till företag, som delar på entré, kök & pausrum och övriga bekvämligheter. Kontoren kan hyras möblerade, om så önskas. Det mesta ingår som man annars måste köpa till av olika leverantörer när man hyr ett traditionellt kontor, och du slipper därmed oväntade extrautgifter. Du binder inte upp dig på långa kontrakt som när du hyr ett vanligt kontor, istället erbjuds du kortare kontrakt och inflyttning/utflyttning med kortare varsel. I Tedacthuset Kontorshotell har du tillgång till mötesrum och konferensrum, som man kan boka separat utefter.

Vad ingår när du hyr kontor på kontorshotellet Tedacthuset?

Skrivbord, skrivbordsstol, förvaringsskåp.

WC

El

Fastighetsskatt

Dagstidningar

Tillgång till konferensrum

Sophantering

Internet och bredband

Kök, med lunch- och pausrum

Värme

Belysning

Namnskylt

Underhåll och reparationsservice

Säkerhetsåtgärder

Stort gym i samma fastighet

Städning av allmänna ytor

Allmän luftkonditionering

Tillgång till mötesrum

Tillgång till städmaterial

Inbrottslarm & Passersystem

Försäkringar

Vad är fördelarna med Tedacthuset Kontorshotell?
Det är enkelt att byta till ett större eller ett mindre kontor utefter att företaget växer. Flexibiliteten och att kunna styra sitt företag utefter aktuellt behov leder oftast till stora kostnadsbesparingar med kontorshotell jämfört med att hyra ett traditionellt kontor. Du kan ofta spara mycket pengar genom att välja ett kontorshotell jämfört med att hyra ett traditionellt kontor. Du får komplett utrustade lokaler och full service för ett fast månadspris. Kontorshotell har kortare längd på sina kontrakt. Tedacthuset sköter allt det praktiska och administration kring kontoren och kringtjänster. Det innebär att du inte behöver inte ägna dig åt kontorets drift och kan istället fokusera mer på din egen verksamhet.

För vem passar Tedacthuset Kontorshotell?
Kontorshotell blir en alltmer vanlig och populär lösning när det gäller att välja kontor för alla typer av företag som har färre än tio anställda. Många väletablerade företag inser vinsten med att vara flexibla, mobila och att snabbt kunna anpassa sig efter förändrade förutsättningar och väljer därför kontorshotell då det är bekvämt med många faciliteter och tjänster som erbjuds i samma lokal. Det passar också nystartade företag väl då det innebär en låg risk att välja kontorshotell och det är lätt att räkna på den faktiska månadskostnaden. Redan från start kan du fokusera 100% på din egen verksamhet och ditt företag. Allt eftersom du växer kan du byta till större kontor i samma kontorshotell.

Till höger visas ett exempel på hur ett kontorsrum kan se ut.

Korttidskontor (2 styck a´4 kvm)
Hos oss kan du även hyra färdigmöblerade mindre kontor på korttid.
Du kan hyra rummen per timme, dag eller längre. Även här ingår internet i hyran.

Är du nyfiken på Tedacthuset kontorshotell?

Kontakta oss för en visning av Tedacthusets lokaler
Kontakta oss