Before Work

Bilden kan innehålla: en eller flera personer, personer som sitter och inomhus

Before Work – Kompetensförsörjning
Många av våra företag har stora utmaningar i att hitta nya medarbetare. Under den här frukosten kommer vi att presentera olika möjligheter som finns att samverka med utbildningsaktörer.

Att ta emot studenter på olika sätt kan dels innebära extra resurser till ditt företag, men det kan också vara en möjlighet att marknadsföra ditt företag som en attraktiv arbetsgivare och knyta till sig rätt kompetenser. På dagens Before work får du inspiration från Högskolan Väst, Miljöbron och Kommunakademin om bland annat Co-op, en utbildningsmodell där studenter varvar teoretiska studier och arbete. Du får även information om andra samverkansformer såsom projekt- och examensarbeten.

Tanums Vuxenutbildning (Campus Futura) kommer berätta om de yrkesutbildningar som bedrivs på Futura samt vilka möjligheter till riktade uppdragsutbildningar som finns för företagarna i kommunen.

Vi inleder morgonen med att kommunstyrelsens ordförande Liselotte Fröjd berättar kort om vad som är aktuellt i kommunen.
Vi börjar frukosten som vanligt 07.30 men förlänger tiden något.

Datum: 12 september Tid: 07.30-10.00 Plats: Tedacthuset, entré A, Storemyrsvägen 2, Tanumshede. 1 trappa upp Anmälan: Anmäl dig via e-post eller på telefon 0525-180 76